Hedersgaffeln

\  foreningen  \  Hedersgaffeln

Hedersgaffeln

Finns det någon Du känner som gör ett bra jobb och som Du vill ska uppmärksammas med en Hedersgaffel? Nominera till SvAfs pris Hedersgaffeln!

Kriterierna är att personen måste vara legitimerad audionom och medlem i SvAf. Varför är just denna person värd att uppmärksammas? Sänd namn och motivering till info@svaf.nu. Vinnaren presenteras normalt sett under årets rikskonferens. Kriterier/policy finns att läsa här.

Vinnaren utses av SvAfs styrelse.

Nominering till 2017 års pristagare Ann-Marie Andela:

”Jag skulle vilja nominera Ann-Marie Andela som arbetar tillsammans med mig på hörselverksamheten i VGR. Hon har med sin långa erfarenhet och stora kunskap om tinnitus, ljudkänslighet och fördjupad hörselrehabilitering hjälpt många patienter. Som kollega stöttar hon och lyssnar och delar alltid med sig av sin kunskap. Som audionom har hon under många år varit en stor och viktig drivkraft fackligt och drivit frågor om löner, audionomens yrkesroll och arbetat med att styra upp riktlinjer för rehabiliteringsarbetet.”

Vinnare av Hedersgaffeln under de senaste åren har varit:
2017 Ann-Marie Andela, Mölndal
2016 Elisabeth Gustafves, Falun och Eva Jonsson, Växjö