Hedersgaffeln

Hedersgaffeln
 \  foreningen  \  Hedersgaffeln

Hedersgaffeln

Hedersgaffeln

Finns det någon Du känner som gör ett bra jobb och som Du vill ska uppmärksammas med en Hedersgaffel? Nominera till SvAfs pris Hedersgaffeln!

Kriterierna är att personen måste vara legitimerad audionom och medlem i SvAf. Varför är just denna person värd att uppmärksammas? Sänd namn och motivering till info@svaf.nu. Vinnaren presenteras normalt sett under årets rikskonferens. Kriterier/policy finns att läsa här.

Vinnaren utses av SvAfs styrelse.

Nominering till 2018 års pristagare Ulla Landgård:

”Vi skulle vilja nominera Ulla Landgård på Hörselenheten i Region Västmanland till priset Hedersgaffeln år 2018. Hon har genom sitt stödjande sätt och sin erfarenhet i yrket alltid varit en stor kunskapskälla och inspiration för oss på våran arbetsplats. 

Ulla har innan hon kom till Västmanland även arbetat på andra orter. Genom åren har hon provat ut hörapparater till många nöjda patienter. I Västmanland arbetar hon även med personer med grav hörselnedsättning, utprovning av benförankrade hörapparater (Baha) samt deltar vid hörapparatupphandlingar. 

Något Ulla verkligen brinner för är handledning av studenter, och hon har genom detta varit en stor trygghet och till stor hjälp för många nya Audionomer. 

Som kollega är hon stöttande och tar sig alltid tid att hjälpa till eller agera bollplank, även om hon kanske egentligen inte själv har tid. När något nytt kommer är Ulla bland de första att prova på det och implementera det i sitt arbete. 

Allt detta gör henne till en värdefull del av vår arbetsplats. Därför anser vi att Ulla skulle vara en värdig mottagare av Hedersgaffeln.”

 

Vinnare av Hedersgaffeln under de senaste åren har varit:
2018 Ulla Landgård, Västerås
2017 Ann-Marie Andela, Mölndal

2016 Elisabeth Gustafves, Falun och Eva Jonsson, Växjö
2015 Marie Öberg, Linköping
2014 Margareta Ekström, Lund
2013 Jonas Brännström, Malmö
2012 Håkan Börjesson, Göteborg
2011 Lena Johansson, Växjö
2010 Annika Eliasson, Luleå
2009 Ingbritt Bergquist, Jönköping