Hedersgaffeln

\  foreningen  \  Hedersgaffeln

Hedersgaffeln

Finns det någon Du känner som gör ett bra jobb och som Du vill ska uppmärksammas med en Hedersgaffel? Nominera till SvAfs pris Hedersgaffeln!

Kriterierna är att personen måste vara legitimerad audionom och medlem i SvAf. Varför är just denna person värd att uppmärksammas? Sänd namn och motivering till info@svaf.nu. Vinnaren presenteras normalt sett under årets rikskonferens. Kriterier/policy finns att läsa här.

Vinnaren utses av SvAfs styrelse.

Nominering till 2020 års pristagare Anneli Holmgren:

”Annelie går i pension ganska snart. Hennes kompetens och långa erfarenhet blir svåra att ersätta. Som yngre kollega är hennes stöd och sparring ovärderliga. Hon tar sig alltid tid när man vill diskutera något svårt ärende, lyssnar, kommer med insikter och feedback. Annelie värnar om sina patienter och ser hela människan. Hon är fantastiskt duktig på diagnostik och man kan riktig se hur ögonen lyser upp när det blir någon diskussion kring vad en viss mätning visar/någon tolkning av en märklig kurva. Annelie utför sitt arbetet med stor noggrannhet, REM-mäter, kvalitetssäkrar, är ständigt i framkant. Och till och med när hon lite motvilligt pga personalbrist tog sig an hörapparatsutprovningarna för de allra minsta gjorde hon detta med bravur. Tack vare att hon stod på sig i sin känsla och från det hon såg i de alltid så svårtolkade barnmätningarna, upptäcktes att en patient under året tappat hörseln helt. Man opererade kokleaimplantat på stört. Den patienten har nu innan förskoleklass knäckt läskoden. Annelie själv skulle aldrig lyfta fram sig själv eller sina kunskaper(fast jag tror och hoppas att hon innerst inne vet hur fantastiskt bra hon är), därför vill jag göra det genom denna nominering. Personer som hon förtjänar att uppmärksammas”.

Vinnare av Hedersgaffeln under de senaste åren har varit:

2020 Anneli Holmgren, Sundsvall

2019 Kristina Nilsson, Karlshamn