Hedersgaffeln

\  foreningen  \  Hedersgaffeln

Hedersgaffeln

Finns det någon Du känner som gör ett bra jobb och som Du vill ska uppmärksammas med en Hedersgaffel? Nominera till SvAfs pris Hedersgaffeln!

Kriterierna är att personen måste vara legitimerad audionom och medlem i SvAf. Varför är just denna person värd att uppmärksammas? Sänd namn och motivering till info@svaf.nu. Vinnaren presenteras normalt sett under årets rikskonferens. Kriterier/policy finns att läsa här.

Vinnaren utses av SvAfs styrelse.

Nominering till 2019 års pristagare Kristina Nilsson:

”Vi skulle vilja nominera kollega Kristina Nilsson som arbetar som audionom i Region Blekinge till Hedersgaffeln. Hon är en kollega som alltid ställer upp med råd och stöttning och en person som alltid sprider glädje och energi på arbetsplatsen.
För oss kollegor som är nya i yrket agerar hon alltid bollplank och dörren står alltid öppen, vilket hjälper till att bidra till en öppen och levande arbetsplats där erfarenheter och olika kunskaper utbyts på ett produktivt och lättsamt sätt. Hon arbetar med diagnostisering och rehabilitering för personer i alla åldrar både för de minsta men även för de lite äldre patienterna. Hon arbetar även med benförankrade hörapparater. Hon är en kollega som sitter på stor kunskap och är mycket uppskattad av kollegor och patienter som aktivt önskar att få komma tillbaka till henne tack vare hennes ödmjuka sätt och glada bemötande”.

Vinnare av Hedersgaffeln under de senaste åren har varit:

2019 Kristina Nilsson, Karlshamn

2018 Ulla Landgård, Västerås